Tipy na darčeky

Tipy-na-vianoce-titulka-blog

Voda je súčasťou nášho každodenného života, väčšina Slovenska ju však má problematickú a ani o tom nevie. V AQUAtrende sa snažíme už vyše 20 rokov s úpravou vody pomáhať. To je aj jeden z dôvodov, prečo sme pre vás pripravili vianočné balíčky za zvýhodnené ceny so zľavou -20 %. Máte jedinečnú príležitosť obdarovať vašich blízkych praktickými darčekmi s ktorými nespravíte krok vedľa a môžete tak zlepšiť kvalitu ich života.

Na objednávky vytvorené do 18.12.2022 zaručujeme doručenie do Vianoc. Môžete využiť aj možnosť osobného odberu do Vianoc u nás v Žiline na objednávky vytvorené do 22.12.2022.

 

5935_filtracia-bez-starosti

1. Filtrácia bez starostí

Obsahuje: Filtračnú kanvicu Aquaphor Provance + 3x náhradný modul (filter)
Ideálna filtračná kanvica pre početnejšiu rodinu s objemom 4,2 litra. Účinne odstraňuje chlór, vodný kameň a iné kontaminanty z prívodu vody. V balíku sa navyše nachádzajú 3 náhradné filtre, ktoré vám zaistia niekoľko mesiacov filtrácie bez starosti.

Pôvodná cena: 46,60 €
Zvýhodnená cena: 37,20 €

 

5938_filtracia-bez-starosti-plus

2. Filtrácia bez starostí PLUS

Obsahuje: Ionizačnú kanvicu AQUAtip® ION pitcher Slim + 3x náhradný modul (filter)
Tento balík oproti základnému obsahuje ionizačnú kanvicu, ktorá okrem filtrácie vodu ionizuje a mení tak jej pH. Vďaka tejto kanvici si budete môcť jednoducho užiť zdravú alkalickú vodu. O bezstarostné používanie sa postarajú 3 náhradné filtre.

Pôvodná cena: 109,60 €
Zvýhodnená cena: 87,50 €

 

5944_sungit-balik

3. Balík Šungit

Obsahuje: Šungit prírodné mydlo + Filter vody Šungit
Má osoba, ktorú chcete obdarovať blízko k prírodným produktom? Tento darček bude ideálny! Balík obsahuje prírodné mydlo zložené z esenciálnych olejov a bambuckého masla, ktoré je vyrobené pridávaním prospešnej šungitovej vody. Druhým produktom je prírodná filtrácia vody Šungit, ide o horninu ktorá z vody odstraňuje chlór, organické látky, ničí pach a ďalšie.

Pôvodná cena: 34,80 €
Zvýhodnená cena: 27,90 €

 

5947_kompaktna-dvojica

4. Kompaktná dvojica

Obsahuje: Filtračnú fľašu BRITA Fill&Go Active + Filtračnú kanvicu Aquaphor
Kompaktná dvojica, ktorú využijete či už doma alebo vonku na cestách alebo pri športovaní. Filtračná kanvica vám vďaka svojmu veľkému objemu zaručí pohodovú filtráciu v domácnosti. Filtračnú fľašu zase stačí iba napustiť a zobrať so sebou, kam potrebujete. Také jednoduché!

Pôvodná cena: 37,70 €
Zvýhodnená cena: 30,10 €

 

5953_ionizator

5. Jednoduchý ionizátor

Obsahuje: Ionizátor vody aQuator Vivo Silver + 1x balík náhradných membrán
Ideálna voľba, ak chcete darovať jednoduchý a skladný ionizátor vody, ktorý nepotrebuje svoj vlastný prívod vody a ani nestojí tisícky eur. Vo zvýhodnenom balíku nájdete taktiež 1 balík s 10 náhradnými membránami.

Pôvodná cena: 490,90 €
Zvýhodnená cena: 392,50 €

 

5950_do-kupelne

6. Balík do kúpeľne

Obsahuje: Filtračnú sprchovú hlavicu + Šungit prírodné mydlo + Práčkový filter AQUAtip
Balík vytvorený pre starostlivosť o telo a pranie. Po namydlení prírodným mydlom Šungit sa sprchová hlavica postará o to, aby ste sa osprchovali zmäkčenou vodou bez chlóru a baktérií. Sprchová hlavica má navyše niekoľko režimov prúdu. Práčkový filter čiastočne zabraňuje tvorbe vodného kameňa a zvyšuje účinnosť pracieho prášku o 30 %.

Pôvodná cena: 39,70 €
Zvýhodnená cena: 31,70 €

 

5959_poukazka-vianoce

7. Darčekové poukážky

Obsahuje: Poukážky na nákup v hodnote 50 €, 100 €, 150 € a 500 €
Nevyhovuje vám žiadny z našich vianočných balíčkov? Obdarujte svojho blízkeho peňažnými poukážkami, aby si mohol vybrať sám, čo potrebuje.

 

5962_darcekovy-poukaz

8. Poukážky na služby

Obsahuje: Poukážky na naše služby od 125 € (podľa výberu)
Sťahuje sa niekto z vašich blízkych do nového alebo sa sťažujú na problémovú vodu? Určite ich poteší poukážka na rozbor vody, vďaka ktorému zistia stav vody v domácnosti. Na výber nájdete aj mnohé z našich ďalších služieb.

A to nie je všetko. K objednávkam nad 100 € vám navyše pribalíme aj kvapky na meranie tvrdosti vody úplne ZADARMO.

Prajeme vám príjemné prežitie vianočných sviatkov.