Top 3 najčítanejšie články za rok 2022

Top_3_najcitanejsie_clanky_titulka

Blíži sa koniec roka 2022 a pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili výber najčítanejších článkov z nášho blogu. Tieto články považovali naši čitatelia a zákazníci za najhodnotnejšie, preto vám odporúčame si ich prečítať a určite sa dozviete nové a veľmi užitočné informácie ohľadom vody vo vašej domácnosti.

 

Tvrda-voda-ako-na-nu-titulka_1

1. Tvrdá voda - Ako na ňu?

V tomto článku sa dozviete najzákladnejšie informácie ohľadom tvrdej vody. Čo spôsobuje v domácnosti, ako zistiť, že ju máte a aké riešenia na boj s tvrdou vodou poznáme. Ak máte deti, dokonca sa môžete zabaviť formou malého pokusu (domáceho testu tvrdosti vody).

 

mapa-tvrdosti-vody-na-slovensku-titulka_1 

2. Mapa tvrdosti vody na Slovensku

Ak ste si prečítali predošlý článok alebo ste sa stretli s pojmom tvrdosť vody už skôr, mohla by vás zaujímať mapa tvrdosti vody. Tá vám poskytne orientačný prehľad o tvrdosti vody vo vašom bydlisku, ale ja na celom Slovensku.

 

ph-vody-titulka

3. Je pH vody dôležité?

V našom 3. najčítanejšom článku sa dozviete, čo to pH vody znamená, prečo je dôležité aké pH má voda, ktorú pijeme a ako pH vplýva na náš organizmus. Ak ste už počuli o alkalickej vode a chceli by ste sa dozvedieť viac, tento článok je pre vás správnou voľbou.

 

Celý tím AQUAtrend vám praje veľa šťastia, úspechov a hlavne bezproblémovú vodu v roku 2023.